SOLIDÃO - ALEXIS KARPOUZOS

SOLIDÃO - ALEXIS KARPOUZOS

Μοναξιά, συναισθηματικός πόνος, περπατά μαζί μας τη μέρα
και κοιμάται μαζί μας όλη τη νύχτα,
δάκρυα που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι,
σιωπηλές κραυγές που κανείς δεν μπορεί να ακούσει,
αίσθημα αδυσσώπητης αγωνίας,
Παγιδευμένος χωρίς πουθενά να στραφεί,
ζωή αλλάζει πέρα ​​από τον έλεγχό μας,
κάποιος άλλος τραβάει τα νήματα,
προκαλώντας αυτόν τον βαθύ πόνο στο βάθος τη ς ψυχής μας.
Αλλά να θυμάστε, για κάθε ψυχή υπάρχει μια ψυχή που αγγίζει τη δική σας –
είτε είναι η παράμι κρή επαφή –
πάντα υπάρχει μια λάμψη πίστης στον σκοτεινό ουρανό.
Πάντα υπάρχει μια αναλαμπή φωτεινότερου ουρανού
Για να αντιμετωπιστεί στις πυκνές ασθένειες της ζ ωής.
Για να αξίζει αυτή τη ζωή.

London